Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Cine suntem

General

Sushi Terra vă mulțumește pentru vizita dvs. pe site, precum și de interesul dvs. față de societate și ofertele sale. Luăm în serios protecția datelor dvs. personale și vrem să vă simțiți confortabil vizitând site-urile noastre

Mai jos vă informăm despre datele pe care le stocăm în legătură cu utilizarea site-ului nostru și despre modul în care sunt utilizate aceste date.

Prin acceptarea următoarei politici de confidențialitate, sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către Sushi Terra luând în considerare legea privind protecția datelor/Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și următorii termeni și condiții.

Va rugam sa acordați suficient timp să citiți cu atenție această notificare.

Operator

Operatorul este persoana vizată care răspunde de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal și care decide cu privire la scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal. În acest caz, operatorul de date este:

Sushi  Terra

 Sector 2 str. Ziduri Mosi, 23, Veranda Mall, București

+40 756 220 272

Sector 1 Calea Dorobanți 140, București

+40 745 704 704

Sector 1 str. Calea Floreasca 246B, Promenada Mall, București

+40 746 706 706

Sector 6 str. Vasile Milea 4G. Afi Park 3, București

+40 746 705 705

Romania, e-mail: info@sushi-terra.ro

Dacă doriți să refuzați colectarea, prelucrărea sau utilizarea datelor dvs. personale de către Sushi Terrs în conformitate cu legea privind protecția datelor, vă puteți trimite refuzul prin e-mail la adresa menționată mai sus. Acest lucru poate duce la încetarea utilizării serviciului.

Prin refuzul dvs., este posibil ca utilizarea site-ului web să nu fie posibilă din motive tehnice.

Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a primi informații explicite de la Sushi Terra cu privire la datele cu caracter personal pe care le-am păstrat despre dvs., în mod gratuit.

În plus, aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul de acces – Dreptul de a cunoaște datele colectate și modul în care sunt procesate
  • Dreptul la rectificare – Dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal dacă nu este actualizat
  • Dreptul de ștergere – Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal
  • Dreptul la restricționarea prelucrării – Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Dreptul la portabilitatea datelor – Dreptul de a transfera date cu caracter personal într-un format citibil în mașină
  • Dreptul de a obiecta – Dreptul de a se retrage de la consimțământul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal

Dacă doriți să vă exercitați drepturile dvs. ca persoană vizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în baza informațiilor de contact furnizate mai sus.

Când, de ce și cum colectăm datele dvs.

De asemenea, trebuie să colectăm, să procesăm, să stocăm și, uneori, să dezvăluim diferite date cu caracter personal pentru a vă putea oferi și pentru a vă furniza servicii. Mai jos puteți vedea care dintre datele dvs. de care avem nevoie, în ce scopuri și în ce circumstanțe dezvăluim datele dvs. altor persoane.

Datele personale sunt informații din care ne putem raporta direct sau indirect la persoana dvs., cum ar fi numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, data nașterii, datele despre locație sau adresa de e-mail.

Dați-ne doar cât mai multe informații de care avem nevoie.

Deoarece vrem să vă oferim o privire de ansamblu asupra detaliilor, folosim formularul din tabel. Considerăm că acest lucru ne va permite să vă furnizăm informațiile într-o formă transparentă, ușor de înțeles și ușor accesibilă într-o limbă clară și simplă.

Mai jos vă vom arăta care date sunt colectate. Deoarece există tipuri diferite de date, le-am grupat în categorii după cum considerăm că informațiile sunt mai ușor de înțeles.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru

Când deschideți site-ul nostru pentru a vă inspira pentru următoarea comandă, dar nu vă înregistrați sau nu comandați, colectăm următoarele date cu caracter personal:

Categorii de date cu caracter personal Explicație
Informații despre dispozitiv ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului
Date de conexiune Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol

Aceste informații sunt colectate pentru a vă afișa site-ul web vizitat. De asemenea, ne limităm la ceea ce este absolut necesar pentru a ne asigura că respectăm un principiu de prelucrare a datelor cu caracter personal, și anume minimizarea datelor.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru și vă înregistrați

După cum vedeți mai sus, respectăm principiul minim.Cu cât mai puține informații, cu atât mai bine. Toate datele colectate sunt strict legate de scopuri bine definite. Dacă nu vizitați numai site-ul web, ci doriți să vă conectați pentru a vedea, de exemplu, comenzile vechi, colectăm următoarele date personale:

Categorii de date cu caracter personal Explicație
Date de acces Utilizator, ID-Utilizator, Parolă
Informații despre dispozitiv ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului
Date de conexiune Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol
Date de comunicare Comentariile, evaluările sau feedback-ul, datele de comunicare (de exemplu, comunicarea prin e-mail)
Alte informații Datele pe care ni le furnizați în mod voluntar în timp ce utilizați site-ul, aplicația sau alte activități conexe, dar și din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme)

Dacă ne furnizați date personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți acordul prealabil al acelei persoane. În acest caz, trebuie să informați aceste persoane despre modul în care procesăm datele cui caracter personal în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

Datele personale pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru, vă înregistrați și comandați

Pentru a profita de toate beneficiile pe care le oferim, vă puteti inregistrați și veți putea comanda. După cum vă puteți imagina, mai multe date vor fi colectate în funcție de informațiile pe care le furnizați. Câmpurile necesare procesării comenzilor sunt marcate ca fiind obligatorii. Fără aceste informații nu putem procesa comenzile dvs. Toate celelalte informații care nu sunt indicate ca și câmpuri obligatorii sunt opționale. Dacă ne furnizați voluntar aceste informații, ne veți ajuta să ne îmbunătățim serviciul pentru dvs. Cu toate acestea, omiterea acestor informații nu are nici un efect negativ asupra dvs. Gradul depinde de informațiile pe care le furnizați. Dar informațiile de bază sunt după cum urmează:

Categorii de date cu carater personal Explicație
Date de acces Utilizator, ID-Utilizator, Parolă
Informații despre cont (necesare pentru serviciile de livrare) Numele, prenumele, societatea (opțional), adresa, numărul de telefon și / sau adresa de e-mail
Date de comunicare Comentariile, evaluările sau feedback-ul, datele de comunicare (de exemplu, comunicarea prin e-mail)
Date de conexiune Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol
Date despre dispozitiv ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte dispozitive de identificare a dispozitivelor, date privind localizarea
Informații comenzi Istoric comenzi
Alte informații Datele pe care ni le furnizați în mod voluntar în timp ce utilizați site-ul, aplicația sau alte activități conexe

Scopuri definite și temeiul juridic

După cum v-am informat deja mai sus, colectăm datele dvs. personale numai atunci când este necesar și scopul este legal și definit anterior. Informațiile din (paranteze) reprezintă temeiul juridic pe care se bazează procesele respective. Mai jos am dori să vă oferim mai multe informații privind scopurile și temeiul juridic:

Care este scopul De ce procesăm datele în acest scop
Relații clienți Atunci când contactați Serviciul Clienți pentru a obține informații sau pentru a face o reclamație, stocăm informațiile pe care ni le furnizați. De exemplu, motivul pentru care ne-ați contactat, care comanda nu v-a mulțumit sau daca la livrare existau produse lipsă. În funcție de motivul pentru care ne-ați contactati, datele personale pot varia. Pe măsură ce vrem să îmbunătățim serviciile noastre pentru dvs., stocăm comunicarea în cont dvs.. În acest fel, veți primi un răspuns rapid și muțumitor.

Categorii de date cu caracter personal:

Date despre cont
Date de acces
Date de comunicare
Alte informații

Bază legală:
Aceste informații sunt necesare pentru a ne îndeplini obligațiile legate de comandă dvs.și pentru a vă livra produsele alimentare (îndeplinirea contractului).

Dar este, de asemenea, în interesul nostru de afaceri să vă oferim cea mai bună experiență de câștig (interes legitim).

Procesul de primire livrare comandă După ce ați plasat comanda, anumite procese rulează în fundal. Am atribuit comanda dvs. contului dvs. în funcție de faptul că sunteți un client înregistrat sau un oaspete. Vă trimitem comanda la restaurantul respectiv și verificați dacă ați primit comanda.

Categorii de date cu caracter personal:
Date de acces

Informații despre cont

Date de comunicare

Informații despre dispozitiv

Informașii despre comandă

Alte informații

Bază legală:

Pentru a vă trimite comanda și pentru a ne informa restaurantele partenere, avem nevoie de datele dvs. cu carater personal (îndeplinirea contractului).

Pază și protecție Vrem să oferim dvs. și tuturor clienților noștri cele mai bune servicii. Din păcate, nu fiecare vizitator al site-ului nostru este la fel de prietenos ca dvs. Din acest motiv, pentru a ne proteja serviciile, trebuie să colectăm date cu caracter personal care ne ajută să identificăm potențialii atacatori și astfel să prevenim riscurile. De asemenea, salvăm faptul că v-am informat despre politica de confidențialitate. În acest scop, menționăm în cont că ați primit informațiile corespunzătoare și că politica de confidențialitate a fost pusă la dispoziția dvs.

Categorii de date cu caracter personal:

Date de conectare

Accesați datele

Bază legală:

Suntem obligați din punct de vedere legal să vă protejăm datele în mod corespunzător (respectarea obligațiilor legale) iar protejarea societății este în interesul nostru (interes legitim).

 

Când ștergem datele dumneavostră

În general, ștergem datele după ce scopul a fost îndeplinit. Regulile exacte de ștergere sunt definite în conceptele noastre regionale de ștergere. Diferite reguli de ștergere se aplică în funcție de scopul procesării. În cadrul noțiunilor noastre de ștergere am definit diferite clase de date și perioade de ștergere a regulilor atribuite acestora. Datele colectate sunt marcate cu o regulă de ștergere. Când perioada de păstrare este îndeplinită, datele stocate vor fi șterse în consecință.

Vom șterge datele dvs. personale chiar dacă doriți și ne anuntați sau după trei ani de la colectarea datelor dvs. Dacă contul dvs. este inactiv timp de trei ani, vă ștergem și contul. Înainte de aceasta, veți primi o notificare separată de la adresa nostra pe adresa de e-mail înregistrată în contul dvs. de utilizator.

Pe lângă regulile de ștergere definite de noi, există și alte perioade de păstrare legală pe care trebuie să o respectăm. De exemplu, datele fiscale trebuie păstrate pentru o perioadă cuprinsă între șase și zece ani sau chiar mai mult în unele cazuri. Aceste perioade speciale de păstrare variază în funcție de cerințele legale locale.

Prin urmare, în ciuda solicitării de ștergere a datelor dvs., este posibil să mai stocăm unele date stocate datorită reglementărilor legale. În acest caz, vom restricționa datele de la prelucrarea ulterioară.

Cui dezvăluim datele dvs.

În secțiunea următoare vă rugăm să vă informați cu cine și în ce condiții vă vom transfera datele. Mai mult, dorim să fim transparenți și în ceea ce privește țările cărora le transferăm datele.

Ce terțe părți au acces la datele cu caracter personal

Nu furnizăm datele dvs. unor terțe părți neautorizate. Cu toate acestea, ca parte a activității noastre, obținem serviciile furnizorilor selectați și le oferim un acces limitat și strict monitorizat la unele dintre datele noastre. Cu toate acestea, înainte de a transmite datele personale către aceste societăți partenere pentru a le procesa în numele nostru, fiecare societate individuală efectuează un audit. Toți destinatarii de date trebuie să respecte cerințele legale de protecție a datelor cu caracter personal și să demonstreze nivelul de protecție al datelor cu dovezi corespunzătoare.

Informații despre cookie-urile noastre

Definiția cookie-urilor și a cookie-urilor pe care le folosim

Pentru a face vizita atractivă în site-ul/aplicația noastră și pentru a permite utilizarea anumitor funcții, folosim așa-numitele module cookie pe diverse pagini. Acestea sunt fișiere text mici stocate pe dispozitiv. Unele dintre modulele cookie pe care le folosim sunt șterse după terminarea sesiunii de browser, adică după închiderea browserului dvs. (așa-numitele cookie-uri de sesiune). Pe dispozitivul dvs. rămân alte cookie-uri care ne permit noua sau asociatului nostru să recunoască browser-ul dvs. la următoarea vizită (cookie persistent). Puteți seta browser-ul dvs. astfel încât să fiți informat în legătură cu setarea cookie-urilor și să decideți în mod individual acceptarea acestora sau să excludeți acceptarea cookie-urilor pentru cazuri specifice sau în general. Neacceptarea cookie-urilor poate limita funcționalitatea site-ului/aplicației noastre.

Ce categorii de module cookie există?

Strict necesare cookies necesare pentru a vizita site-ul/aplicația pentru a putea utiliza functiile acestuia.Fără aceste cookie-uri, funcționalitatea nu poate fi garantată, cum ar fi acțiunile efectuate în timpul vizitei (de exemplu, introducerea textului), chiar și atunci când navigați pe paginile site-ului.

Cookie-urile funcționale permit unui site/aplicație să salveze informațiile furnizate deja (cum ar fi numele de utilizator, selecția limbii sau locația în care vă aflați) și să îmbunătățească capacitatea utilizatorului de a oferi caracteristici personale. Aceste cookie-uri colectează informații anonime și nu vă pot urmări mișcările pe alte site-uri web.

Cookie-urile de performanță colectează informații despre utilizarea unui site/aplicație – de exemplu, paginile pe care un vizitator le vizitează cel mai des și dacă primește mesaje de eroare de pe o pagină. Aceste module cookie nu stochează informații care permit identificarea utilizatorului. Informațiile colectate sunt agregate și anonime. Aceste cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru a îmbunătăți performanța unui site/aplicație și, prin urmare, pentru experiența utilizatorului.

Cookie-uri în scopuri de marketing sunt utilizate pentru a redirecționa reclame relevante pentru utilizator și adaptate la interesele sale. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a limita frecvența unui anunț și a măsura eficacitatea campaniilor publicitare. Acestea înregistrează dacă ați vizitat un site/aplicație sau nu. Aceste informații pot fi distribuite unor terțe părți (de exemplu, agenți de publicitate). Îmbunătățirea cookie-urilor de direcționare și de publicitate sunt adesea legate de funcționalitățile site-urilor terțe.

Refuzarea utilizării cookie-urilor

Dacă nu doriți ca Sushi Terra să colecteze și să analizeze informații despre vizita dvs., puteți să faceți acest lucru în orice moment pentru viitor (opt-out). Dacă doriți să obiectați, vă rugăm să ne contactați conform informațiile de contact menționate mai sus.

Pentru implementarea tehnică a acestei contradicții, în browserul dvs. va fi setat un cookie de oprire. Acest modul cookie este destinat exclusiv scopului de a vă cartografia opoziția. Rețineți că, din motive tehnice, un modul cookie de renunțare poate fi utilizat numai pentru browserul din care a fost setat. Dacă ștergeți cookie-urile sau utilizați un alt browser sau dispozitiv, va trebui să renunțați din nou.

Dreptul de modificare

Ne rezervăm dreptul de a modifica această declarație de protecție a datelor cu caracter personal în conformitate cu dispozițiile legale. Vă vom informa, desigur, despre orice schimbări semnificative, cum ar fi schimbarea scopului sau scopuri noi de procesare.

Recomandări finale

Protecția datelor dvs. personale este foarte importantă pentru noi. Vom lua măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a vă proteja datele. Dar rețineți că sunteți proprietarul datelor dvs. Cu cat furnuizați mai puține informații, cu atât aveti mai mult control. De exemplu, dacă doriți să navigați anonim și nu doriți ca și comportamentul dvs. să fie testat independent de noi și de furnizorii de servicii, trebuie să efectuați setările corespunzătoare în browserul dvs. Atâta timp cât nu faceți setările, mulți furnizori vor colecta informațiile pe care le furnizați. Numai în cazuri rare poate fi creată o referință personală, cu toate acestea, puteți naviga, de exemplu, în modul „incognito” cu Google Chrome sau în modul „privat” cu Firefox.

x Dvs. ați adăugat 1 Mochi în coș, pentru a plasa comanda dvs. trebuie să aveți în coș minim 3 Mochi!