CONDITII DE LIVRARE

MODALITATI DE LIVRARE (DELIVERY)
Livrarea produselor se face gratuit, cu condiția respectării valorii minime a comenzii.

TIMPUL DE LIVRARE (DELIVERY)
Toate produsele noastre sunt făcute pe loc din produse proaspete pentru ca experiența ta să fie una peste așteptări. Fiind fideli acestui principiu, timpul de livrare al comenzilor, în special în cazul celor foarte mari și în momentele aglomerate de peste zi, variază intre 60 si 90 de minute din momentul înregistrării comenzii. Acesta poate să crească sau să scadă în funcție de traficul din oraș și volumul comenzilor din acel moment al zilei, dar te asigurăm ca merită să aștepți.

În cazul în care dorești livrarea comenzilor la o ora fixă din zi îți recomandăm să lansezi o pre-comanda din timp. Lansarea unei pre-comenzi se face prin adaugarea in casuta cu informatii suplimentare din cosul de cumaparaturi a zilei si orei la care doresti sa fie facuta livrarea.

PROGRAMUL PENTRU LIVRARI (DELIVERY)
Comenzile prin intermediul siteului pot fi transmise între: 10:00 – 22:00. Avem timpul mediu de livrare, de 65 min. si timpul maxim de livrare de 90 min.

Comenzile telefonice pot fi transmise in orice zi, la orice oră. Livrarea se va face in aceleasi conditii ca si in cazul comenzilor prin intermediul siteului.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor se va face dupa un program prestabilit si publicat atat pe site, cat si pe retelele sociale.

Termenul de valabilitate al produselor

Pentru a avea parte de o experienta unica va recomandam sa consumati produsele proaspete in cel mai scurt timp de la livrare. In cazul in care acest lucru nu este posibil termenul de valabilitate al produselor este de:

– 4 ore de la ora inscrisa pe bon pentru pastrarea in ambalajul original la o temperatura cuprinsa in intervalul 8-20 grade.

– 10 ore de la ora inscrisa pe bon pentru pastrarea in ambalajul original la o temperatura cuprinsa in intervalul intervalul 2-8 grade.

ANULAREA COMENZILOR
Poti sa modifici sau sa anulezi comanda lansata, in termen de maxim 15 minute de cand aceasta a fost transmisa, doar telefonic la *1717

MODALITATI DE PLATA:
Plata produselor

Ai posibilitatea de a opta pentru două metode de plată:

– plata in numerar la livrare.
– plata cu cardul la livrare.